Kis nők dicsérete

2 500 Ft

Nőnapra

Élmény Stand up, irodalmi kavalkád, gastro élmény és Jazz a Flórián térnél

Fellépők:

Stand Up: Ács Fruzsina (Showder Klub és Rádiókabaré), Nagy Kitti, Urszinyi Fehér Csaba

Szellemes irodalmi csemegék: Jancsó Sarolta színésznő

Zene: Black Cat Band

Portrérajzolás a helyszínen: Dluhopolszky László, díjnyertes karikaturista

Gastro élmény állófogadással és Welcome drinkel, kiválaszthatja itt:

 

 

Elfogyott

Cikkszám: 50 Kategória: Címke:

Leírás

Ünnepelje a Nőnapot jókedvvel és kényeztesse magát egy élmény Stand up előadáson!

A nevetésről Stand up formájában Ács Fruzsina a Showder Klub és Rádiókabaré humoristája, Nagy Kitti, Budapest egyik legnépszerűbb Open Mic társszervezője és Urszinyi Fehér Csaba író, az antinetpresszans.hu főszerkesztője gondoskodnak.

Jancsó Sarolta színésznő, szellemes irodalmi csemegékkel kényezteti majd a közönséget, amelyben egyedi módon ötvözi a nőkről szóló klasszikus könnyed műveket a Stand up-al.

A hangulatot mindehhez a Black Cat Jazz Band teremti majd meg kellemes háttérzene formájában.

Igény esetén az eseményről emléket készít majd Dluhopolszky László, díjnyertes karikaturista, a Ludas Matyi egykori főszerkesztője, kedvezményes, helyszínen rendelhető portrérajzolás formájában.

Ha pedig a látogatók megéheztek 1500 forintért részt vehetnek az előadás előtti és a szünetben a Vasmacska Kávézoo által megtartott állófogadáson, ahol az árban lévő Welcome Drink mellett az alábbi csomagok közül választhatnak:

  • 1 pohár prosecco/narancslé – 1 sonkás-sajtos-salátás bagel 
  • 1 pohár prosecco/narancslé – 1 adag padlizsánkrém nyers zöldségcsíkokkal (húsmentes, tejmentes, gluténmentes)
  • 1 pohár prosecco/narancslé – 1 adag nachos chips pikáns avokádó krémmel (húsmentes, gluténmentes)
  • 1 pohár prosecco/narancslé – 1 tiramisu pohárdesszert

Megrendelhető itt:

Előadók

 

Ács Fruzsina (Stand up előadó, Showder Klub, Rádiókabaré)

https://www.facebook.com/acsfruzsina/

A Showder klub és a Rádiókabaré előadója valamint a Dumaszínház munkatársa.

A Magyarország szerepelekben tűnt fel először, azóta pedig folyamatosan hódítja meg országszerte és külföldön a világot jelentő deszkákat.

Fontos számára, hogy olyan témákat találjon fellépéseihez, melyekben személyesnek érzi véleményét. Épp ezért felnézni nem csak az átlagoson felüli magassága okán lehet rá, hanem hihetetlen humora miatt is.

Ez talán azért lehetséges, mivel pszichológiát is tanult, így könnyed kézzel tudja elénk tartani a Stand up görbe tükrét.

 

Nagy Kitti (Stand up előadó, Budapest egyik legnépszerűbb Open Mic társszervezője)

https://www.facebook.com/krisztina.k.nagy.1

A felvidéki humorista három éve kezdett a budapesti színpadok gyarmatosításába. Leginkább stand-up és improv előadásokban mesél kedvenc történeteiről, és bújik bizarr karakterek bőrébe. Budapest egyik legnépszerűbb open mic estjének társszervezője és házigazdája. Megfordult a Sziget, a londoni Comedy Carnival, a hamburgi MoinHaha klub, a Standupantwerp Comedy Club színpadán. Könnyed és közvetlen stílussal boncolgatja kedvenc témáit, és ad tanácsot akkor is, ha leginkább neki van rá szüksége.

 

Jancsó Sarolta színésznő és rendező

https://hu.wikipedia.org/wiki/Jancs%C3%B3_Sarolta

neme: nő –kisnő, – színésznő – Figyelem! Fontos dolgokat árul el rólam, ha alkalmazom a szótagolás funkciót: Szín – ész – nő

Született: (jó kérdés) Igen

Hol született: Budapest

Ekkor született:már egy ideje  nem publikus

Itt tanult: Színház és Filmművészeti Egyetem,

Pannon Egyetem színház-tudományi szak

Ide járt: Budapest City, Dunapart, Budai hegyek, Balaton, Miskolc, Győr, Nyíregyháza. Debrecen, Szeged

család és kapcsolatok: csupa férfi vesz körül – fiaim vannak – még a kutyám is hím

Adatok veled kapcsolatban: szerettem gyerek lenni, szeretnék gyerek lenni, …lenni, lenni, lenni

tevékenységnapló: érdeklődik egy esemény iránt: március 8. Kis nők dicsérete

Bejegyzések:AXIÓMA

mire megtanulsz

énekelni, dalod már

rég nem arról szól, (Fodor Ákos)

Bejegyzések, amiben megjelöltek: 2020. március 8. Kis nők dicsérete- nőnapi köszöntés- közreműködik: Jancsó Sarolta

Elrejtve az idővonalról:

Elérhetőség és alapadatok: megtudhatod, ha kitartóan nyomozol

Ismerősök: Most már Te is

 

Urszinyi Fehér Csaba (író, főszerkesztő, Stand up előadó)

https://www.antinetpresszans.hu/

Az antinetpresszans.hu internetes média valamint a Humorcsempész színpad alapítója. Korábban a messzi tengereken úszó hajókon adott elő nemzetközi közönség számára. Négy éve kikötött, azóta pedig itthon szórakoztatja a hazai közönséget.

Az óceánjárókon az egyik legfurább élménye az volt, amikor Elvissel futott össze , aki vécét pucolt. Egy nap beszállva a liftbe szembetalálkozott egy nyurga, magas fiatalemberrel. Mosolyogva köszönt neki, és lepillantva a nevével ellátott kitűzőjére megdöbbenve vette észre, hogy az állt rajta: Stalin.

Maga a szó nem lett volna a gond, hisz ki ne hallott volna már a véreskezű orosz diktátorról. Viszont távol a szovjetektől, a Csendes Óceán közepén, egy felvonóban ácsorgó férfi neveként megdöbbentően hatott rá.

Kiderült, hogy a szülei hallották valahol, és úgy megtetszett nekik. Gondolták, ha ez a szó eljutott olyan messzire, a kis indiai eldugott faluba is, akkor biztosan híres ember lehet. És ha valaki ismert, akkor biztosan jó is, így lett belőle Stalin. Nem akart az lenni, aki huszonöt év után felvilágosítja a fiatalembert, hogy egy tömeggyilkos névrokona, ezért mosolyogva elbúcsúzott tőle.

Onnantól kezdve már semmin nem csodálkozott, pedig később az évek során összefutott még Adolf Lobo Leninnel, aki mosogató volt, valamint Elvis Mengelével, a vécék gondos takarítójával.

Ő egyébként még hetekig arról győzködte, hogy Indiában tizenkét milliárd ember lakik. Mondjuk az is lehet, hogy nem is annyira pontosak a népszámlálók, és a végén még kiderül majd, hogy tizennyolc milliárd ember van a Földön, Hitler pedig még mindig él…Punjabi térségben, és hetven is van belőle.

 

Dluhopolszky László, díjnyertes karikaturista, a Ludas Matyi egykori főszerkesztője

https://www.karikaturarendeles.hu/

19691972 között grafikai önképzőkörökben tanult (Varga Hajdú István és Horvai István tanítványaként), a Ferenczy rajzkörben Luzsicza Lajos irányításával foglalkozott rajzzal, grafikával. 1971-ben cinkográfusként végzett.

1969-től 1971-ig a Kossuth Nyomdában nyomdász, 1976-ig a Magyar Gördülőcsapágy Művek műszaki ügyintézője, 1976-1980 között a Pénzügyi és Számviteli Főiskolalaborvezetője. 1970-ben a Fiatal Karikaturisták Klubjának egyik alapítója majd titkára (1971-73), később a Magyar Karikaturista Szövetség elnökhelyettese.

Első rajzai 1970-ben a Magyar Ifjúság-ban és a Füles-ben jelentek meg. Rajzolt megyei lapok részére is: Vas Népe, Kisalföld, A Hírlap, Új Néplap, Zalai Hírlap, Petőfi Népe, Kanizsa, Napló, Hódmezővásárhely. 1973-tól 1981-ig, a Ludas Matyi külsősként foglalkoztatott karikaturistája volt. Külföldön először az NSZK-beli Pardon című magazin közölte karikatúráit. 1976-1980 a Rakéta Regényújság (mozi-, film- és könyvparódiák), 1980-1990 a Népszava külpolitikai rovatának munkatársa, de készít belpolitikai és gazdasági karikatúrákat is. 19781983 között a Képes Sportnak rajzolt sportkarikatúrákat, A hét sportolója című rovatban. 1972-től vesz részt nemzetközi karikatúra fesztiválokon.

1987-ben a tokiói Yumiuri Shimboon karikatúraversenyén 11 000 induló közül a 10. helyen végzett, és Excellence-díjat kapott. 1987-ben az amerikai C and W szindikátus közvetítésével az International Herald Tribune is közölte rajzát. A Witty World című amerikai karikatúra szaklap tudósítója (1987) volt. 19891990 között az Új Szabad Száj képszerkesztőjeként dolgozott. 1990-1992 között a Ludas Matyi című hetilapnak a főszerkesztője, 1992-1993 főszerkesztő helyettese, és 1993-1994-ben művészeti szerkesztője volt. 1992-ben részt vett a párizsi Szt. Just de Martelli-fesztiválon. 1994-ben a Darázs című vicclap főszerkesztője és rajzolója.

1996-1997-ben az Esti Hírlap 1998-1999-ben a Napi Magyarország külső munkatársa Dinka álnéven. 1999-ben a MÚOSZ karikatúra szakosztályában elnök helyettesévé választották. Külsősként több lap is foglalkoztatta: Új Borsszem Jankó, Jászkun Kakas, No Komplett, Móricka, Dilibogyó, Kutyahús, Magyar Nemzet. 2004-től rendezvényeken készített portrékarikatúrákat, árnyék portrékat (sziluett vágás). Ismert arcképrajzolóként több televízió is foglalkoztatta.

2002-2004 között a MTV1 (Évszakok) és a Duna Televízió (Miénk a tér) műsoraiban a fellépő személyekről rögtönzött karikatúrákat. 2003-tól a Magyar Képzőművészeti Szövetség Karikatúra Szakosztályának vezetője. 2004-2006 között a Reggel című napilap munkatársaként napi aktuális bel- és külpolitikai karikatúrákat rajzolt.A Rébusz Egyesület alapító tagja, valamint a Csízió karikatúra rovatának vezetője. Grafikusként több könyvet illusztrált. A jó szervező és agilis karikaturista, sokat tett a magyar karikatúra elismertetéséért itthon és külföldön egyaránt.

 

Black Cat Band

Bokor Zsuzsa (ének)
Varga Zoltán (zongora)
A Black Cat Band 2017-ben alakult formáció. A 20-as, 30-as 40-es évek korai amerikai jazz kultúráját idézzük fel klasszikus formában, de repertoárunkon megtalálható ugyanebből az időszakból származó népszerű magyar kuplék is, amik a boldog békeidőket idézik. Elsősorban éttermekben, hotelekben és különböző rendezvényeken szolgáltatunk háttérzenét, mely kellemes atmoszférát teremt a vendégek számára, de a koncertjeinken is könnyed időutazásra invitáljuk nézőinket.

 

A helyszín: Vasmacska kávézoo, Vadmacska rendezvényterme

1033 Budapest, Laktanya utca 3, a Flórián tértől 3 percre

https://vasmacska-kavezoo.business.site/#summary

A Vasmacska KávéZoo egy állatbarát, gyerekbarát és kutyabarát hely Óbudán, a Fő térnél, az Esernyős szobroktól pár méterre. Egy kis oázis a városi dzsungelben, ahol nemcsak az emberek, hanem az állatok is jól érzik magukat.

Merthogy nálunk laknak állatok! Nyuszik, tengeri malacok, csincsillák, kacagó gerlék, kutyák és Kamilla, a kaméleon. Ha ez nem elég, magaddal hozhatod saját kutyádat is. (Kérjük, asztalfoglalásnál szólj, ha kutyával érkezel.)
Kóstold meg a finom kávénkat, forró csokinkat, teáinkat, de harapnivalók és napi levesünk közül is választhatsz. Hétközben kétfogásos déli menüvel várunk. Szülinapi zsúrokat és mindenféle más rendezvényeket szívesen szervezünk.
Rendszeresen részt veszünk állatvédelmi rendezvényeken és helyt is adunk ilyeneknek.
Nyáron állatbarátképző táborokat tartunk gyerekeknek.
A Vasmacska KávéZoo-t 2017-ben a budapesti kávézók közül az Év Kutyabarát Helyévé választották a kutyabarat.hu szavazásán!

 

 

 

További információk

Gastro élmény megrendelése

Gastro élmény megrendelése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kis nők dicsérete” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük